O nama

O nama


Kvalitet, pre svega!Privatno preduzeće za proizvodnju procesne opreme za prehranu i hemiju PAND d.o.o. počelo je sa radom 1992 godine u Kragujevcu u ulici Dušana Đorđevića 122. Osnovna delatnost preduzeća je proizvodnja mašina kao i kompletnih linija u prehrambenoj i hemijskoj industriji.
 

Dinamičan razvoj i dugogodišnje iskustvo u oblasti proizvodnje mašina za pakovanje kao i kompletnih linija za prehrambenu industriju omogućava nam da udovoljimo posebnim zahtevima naručilaca opreme u pogledu kvaliteta i tehnološke podrške.

Stalnim praćenjem razvoja novih tehnoloških dostignuća usavršavamo postojeće proizvode i prilagođavamo ih sve zahtevnijem tržištu. Spektar proizvodnje procesne opreme čine: punilice, pakerice, dozatori, pojedinačne mašine kao i čitave linije.

Inovativnost
Posvećenost

Na Novosadskom sajmu, dobitnici smo plakete, a 2006 godine dobili smo srebrnu medalju za automatsku liniju za punjenje i pakovanje jogurta u boce. Pomenutu liniju je još na sajmu kupila Kikindska mlekara. Inače, imamo veoma uspešnu saradnju sa kupcima širom Srbije, Bosne i Republike Srpske, Hrvatske, Makedonije, Kosova i Metohije, Albanije